Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de buurthuizen open?

De BuurtHuizen zijn dagelijks geopend voor activiteiten en inloop. Tijdens de officiële feestdagen zijn de BuurtHuizen gesloten. Zie onze openingstijden voor meer informatie hierover.

Voor wie zijn de activiteiten in de BuurtHuizen 
bedoeld en kan ik elk BuurtHuis binnenlopen?

In de zes BuurtHuizen worden per kwartaal wisselende activiteiten voor alle wijkbewoners georganiseerd. U bent welkom in elk BuurtHuis. 

Wat kost het als ik wil deelnemen 
aan activiteiten in de BuurtHuizen?

Veel activiteiten in de BuurtHuizen zijn gratis of er wordt om een kleine bijdrage gevraagd. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van de activiteit.  

Wat moet ik doen als ik een activiteit
voor de buurt wil organiseren?

Vul het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met het Planningsbureau per telefoon via 020 240 11 78 of per email via info@pbazo.nl.

Wat moet ik doen als ik een ruimte wil gebruiken
voor een vergadering, een bijeenkomst of een feest?

Vul het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met het Planningsbureau per telefoon via 020 240 11 78 of per email via info@pbazo.nl.

Wat zijn de kosten voor zaalgebruik bij een privéfeest?

Bij een privéfeest zijn de kosten € 115,- per uur. Dit tarief is excl schoonmaakkosten. De gebruikte ruimtes dienen altijd bezemschoon (dweil klaar) te worden opgeleverd.

Welke voorwaarden gelden er voor zaalgebruik?

Voor het gebruik van onze ruimtes gelden onze algemene voorwaarden die u hier kunt inzien.

Hoe lang van tevoren is het mogelijk om
een ruimte te reserveren voor een feest?

Indien beschikbaar is het mogelijk om binnen 6 maanden tot uiterlijk 2 weken voor de datum een ruimte te reserveren voor een feestje.

Kan ik catering zelf regelen of mag ik het zelf doen?

Bij familieaangelegenheden mag u de catering zelf regelen. Bij openbare activiteiten dient de catering via een erkend cateringbedrijf te worden afgenomen. BuurtHuizen Zuidoost kan de catering voor al uw bijeenkomsten op maat verzorgen indien u dat wenst. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tot hoe laat mag er gefeest worden in het BuurtHuis?

In Anansi, Bonte Kraai en Holendrecht mogen feestjes plaatsvinden tot uiterlijk 01.00 uur. In Gein en Kwakoe mag er gefeest worden tot uiterlijk 23.00 uur, omdat deze BuurtHuizen direct naast woonhuizen liggen. Opruimen (zonder gasten en/of muziek) mag tot een uur na de genoemde tijden. Alle reserveringen gelden vanaf het moment van voorbereiding t/m het moment van oplevering.

Bij wie kan ik terecht met vragen
of opmerkingen over de buurthuizen?

Stuur een email naar info@pbazo.nl.

 
Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]