Taartrovers Festival | 23+

 

Bij Taartrovers draait alles om de verbeeldingskracht van jonge kinderen. Speciaal voor hen ontwikkelen en organiseren we speelse activiteiten door het hele land en het hele jaar door.

Taartrovers Film Festival reist vanaf april tot en met december 2020 langs vier filmtheaters: het Bijlmer Parktheater Amsterdam, Eye Filmmuseum in Amsterdam, Groninger Forum in Groningen en NatLab in Eindhoven.

Het festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Op het menu staan een fantastisch filmprogramma vol animatie, speelfilm en experimentele films. Daarnaast is er de Speeltuin van de Verbeelding: een zinnenprikkelend landschap waar kinderen kunnen onderzoeken, spelen en zelf dingen maken. Het nodigt ze uit om hun fantasie te ontdekken, elkaar te ontmoeten en verhalen te delen. Zo geven ze vorm aan hun eigen verbeelding. Benieuwd geworden naar hoe dit alles er uit ziet? Klik hier voor een impressie van de vorige editie.

Omschrijving
We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meerdere dagen beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden tijdens het festival. Dit kan gaan van kinderen inspireren in de Speeltuin van de Verbeelding, het geven van een inleiding bij de film, tot helpen met de op- en afbouw.

Periode
Van zondag 5 april tot en met woensdag 13 mei 2020 in Amsterdam.
Bijlmerparktheater - zondag 5 april t/m donderdag 9 april
Eye - zondag 3 mei t/m woensdag 13 mei

Klik op de locatie naar keuze om je op te geven. 

Wat verwachten wij van je?
Ben jij een enthousiaste creatieveling die graag met kinderen werkt? Heb je tijd én zin om binnen een warm team een onvergetelijk festival neer te zetten? Dan ben jij de Taartrover die we zoeken!

Wat bieden wij?
Een unieke ervaring op een bruisend festival, waarbij we zorgen voor consumpties, lunch en eventueel een reiskostenvergoeding. Als kers op de taart zijn er ook vrijkaarten voor het Taartrovers Film Festival of Imagine Film Festival.

Reageren / meer informatie?
Voor meer informatie, vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Evangeline via vrijwilligers@taartrovers.nl.

Zoekt vrijwilligers

 
Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]